Om klubben

23549918_1512763372138312_1018907561716380278_o

Trollhättans Elite Thaiboxning bildades den 19 januari 2009. Vi är en ideell förening som bedrivs genom klubbens instruktörer på frivillig basis och intresse. Klubbens mål och syfte är att utöva och lära ut thaiboxning, hjälpa utövaren att förbättra sin kondition och hälsa, samt ha kul tillsammans när vi tränar.

Vi verkar för ett absolut drog och dopingfritt idrottsutövande i vår förening.

För träning i thaiboxningsgruppen för nybörjare behöver du till en början bara bekväma träningskläder, men efter fyra veckor behöver du ha handskar, benskydd, tandskydd samt suspensoar om du är grabb.
För fortsättningsgruppen krävs samma utrustning samt god sparringvana.

Vi lär ut få, enkla och effektiva tekniker som vi sedan repeterar under alltmer utmanande former. Vårt mål är att hålla hård och rolig träning som ska fylla olika utövares behov.

Vi vänder oss till allt från yngre ungdomar till vuxna, då fysisk träning leder till bättre hälsa och välmående i alla åldrar, vilket vi tycker är en viktig del att kunna tillföra utövaren.

Våra intäkter vilka idag består av medlemsavgifter och föreningsbidrag, finansierar: lokalhyror, utrustning, underhåll och utbildning.

Vill du börja träna thaiboxning skall du göra en intresseanmälan via “kontaktformulär“.