Terminsstart hösten 19/8-19

Måndagen den 19/8 kl 18.00 kör vi nybörjarintag och vår officiella terminsstart. Hos oss på elitetb har vi nybörjarintag 2 ggr /år januari och augusti så nu har du chansen att testa på och börja träna världens bästa kampsport. hos oss har du roligt, får hård träning samt blir del av en gemenskap du sent kommer glömma.
man kommer få möjlighet att prova på 2 ggr innan man bestämmer sig. Obs! viktigt att man dyker upp på de första passen då det efter inskrivning som vi räknar platserna och stoppar intaget.
Har ni frågor eller funderingar så tveka inte att höra av er till info@elitethaiboxning.se

I och med att trycket normalt sett är hårt vi nybörjarintag så kommer vi ha de första 2 veckorna öppna för alla att testa på därefter kommer vi stoppa intaget eller i mån av plats. Har ni inte möjlighet att vara med från start så meddela det då vissa undantag tillämpas.