2018 is coming up!

Nu kör vi ett juluppehåll så alla kan lagra massa energi inför terminsstarten 2018. det har varit ett fantastiskt år, klubben växer och vi är fler än nånsin. vi fick stoppa insläppet för nybörjare ganska tidigt i höstas då gruppen snabbt blev full. Men nu drar vi snart igång en ny terminsstart och har därmed nybörjarintag. Det har varit fantastiskt att se utvecklingen i båda grupperna. förutom det så har vi en gemenskap många andra föreningar avundas, one big happy family 🙂

måndag den 8/1 drar vi igång träningen igen, då kör vi ett gemensamt pass från kl 18.00 till 19.30 gäller även torsdag 11/1. detta gäller alla som tränat hösten 17 (både nybörjargruppen och fortsgr). viktigt att ni kommer då så vi kan se vilka som skall flyttas upp till fortsgr och inte!

för dom som inte är medlemmar och vill börja hos oss
så har vi nybörjarintaget med start måndag den 15/1-18 kl 18.00. Alla som inte har tränat hos oss innan är då välkomna för att prova på. nybörjarintaget rullar på enligt träningstiderna hela januari ut eller i mån av plats.

därmed tackar vi för detta år och önskar er alla en god jul och gott nytt år